3am Music

Bine ati venit la 3am Music - 3am.ro

 

Muzica individualizează producţia video. Vă oferim posibilitatea de a vă folosi creativitatea în găsirea pieselor care vor îmbogăţi producţiile dumneavoastră: publicitate, documentare, reportaje, generice radio şi TV, ilustrare website-uri, filme de întreprindere, producţii TV, orice imagine îşi poate găsi prin noi suportul muzical.

Muzica este un complement al mişcării sau poate înfrumuseţa un spaţiu: dans, piese de teatru, ambient muzical individualizat.

3am, muzica

V-am pregătit accesul la peste 500.000 de track-uri, peste 800.000 dacă numărăm versiunile.

Prin contractele încheiate cu proprietarii colecţiilor asigurăm deplina legalitate a utilizării lor.

Stil, zonă geografică, instrumentaţie, ritm, epocă: alegeţi, totul este accesibil.

Website-ul nostru nu este o soluţie tehnică integrată. Vă vom redirecţiona către platformele de căutare/distribuție de muzică, unde veţi putea asculta piesele şi face selecţii. Vă recomandăm să vă înregistrați, beneficiind astfel de facilitatile site-ului. Cel mai important este lucrul cu play-list-uri. Vreti sa faceti o prezentare clientului? Faceți un play-list (cue sheet) si îi transmiteti link-ul. Vreți să vă asistăm noi în alegerea pieselor? Facem un play-list (cue-sheet) de propuneri și voi alegeți. O dată decizia luată, vă putem livra piesele alese prin ftp, email, sau drept de download direct de la sursă.

Soluţiile contractuale vor respecta totdeauna necesităţile dumneavoastră: putem licenţia un titlu, un CD sau mai multe, o colecţie de titluri la alegerea dumneavoastră - totul în funcţie de proiect. Detalii în pagina Despre Licenţe. Dacă sunteţi o casă de producţie cu volum mare, putem încheia un contract cadru şi veţi avea acces permanent la colecţiile noastre.

Vă invităm să exploraţi atît site-ul nostru, cît şi pe cele ale partenerilor noştri pentru a vă face o idee asupra bogăţiei colecţiilor noastre: talent creativ, instrumentişti de clasă, studiouri, tehnici de înregistrare şi mastering de top.

ENJOY!

© 2013 - 2024 3am Music - All rights reserved.